Jäsenkirje 1 / 2020

Hyvää alkanutta vuotta! Talvikausi on täydessä käynnissä, vaikka ulkona ei siltä näytä. Toivottavasti tulevalla talvivapaajaksolla on edes hieman lunta maassa.

Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous 13.1.2020

Järjestäytymiskokouksessa valittiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Anu Sköld-Nurmi ja sihteeriksi Kimmo Liljeroos. Puheenjohtajana jatkaa Seppo Kaunisto, hänet valittiin virkaansa yhdistyksen syyskokouksessa.

Yhdistys laati WinNovan johtoryhmälle kirjelmän, jossa yhdistys otti kantaa valtion lisäbudjetissa käytettävien rahojen käyttämisestä. Yhdistys pitää ensisijaisen tärkeänä, että raha kohdennetaan lähiopetuksen lisäämiseen ja opettajien palkkaamiseen.

Muistathan, että vuosityöaikasuunnitelmat pitää päivittää lähiesimiehen kanssa 31.1.2020 mennessä. Käyttöön tulee uusi vuosityöaikasuunnitelman laatimiseen tarkoitettu ohjelma, jossa tiedot pitää saada ajantasaiseksi.

Educa-messut ja OAJ:n jäsenristeily 25.-26.1.2020

Oletko tulossa risteilylle? Oletko muistanut ilmoittaa puheenjohtaja Seppo Kaunistolle mistä tulet kyytiin. Yhdistyksen risteilylle on yksi paikka vapaana. Ota pikaisesti yhteyttä puheenjohtajaan, jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, seppo.kaunisto@winnova.fi.

Mikäli olet kiinnostunut Educa-messuista ja haluat lähteä mukaan messuille yhdistyksen omalla bussilla, laita viestiä Sepolle. Messuille pääsevät kaikki ilmaiseksi.

SAMIKSET2020 –tapahtuma 28.3.2020

Winnovan opettajayhdistys järjestää yhdessä Sataedun opettajayhdistyksen kanssa SAMIKSET –tapahtuman. Tapahtuman ajankohdaksi on sovittu la 28.3.2020. Tilaisuuden pääpuhujana on filosofian tohtori Ari Haasio, Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta, aiheena on verkon pimeä puoli; verkossa tapahtuva rikollisuus, koulukiusaaminen, häirintä ja vihapuhe. Merkitse päivä kalenteriin jo nyt!

Esimiestapaaminen ma 3.2.2020

Satakunnan alueyhdistys järjestää kaikille koulutusalojen esimiehille yhteisen verkostoitumistapaamisen, jossa pääset keskustelemaan kollegojen kanssa esimiestyön vaativuudesta ja työssä jaksamisesta. Samalla kuulet, mitä OAJ voi tarjota sinulle esimiehenä. Ilmoittautumiset 27.1.2020 mennessä. Tästä voit ladata tapahtuman kutsun ja täältä pääset ilmoittautumaan.

Aivot työssä: mikä on aivojesi työkunto ja miten siihen voi vaikuttaa? 11.2.2020

Satakunnan alueyhdistys järjestää kaikille OAJ:n jäsenille yleisöluennon, jonka puhujana on aivotutkija Heli Isomäki. Tule kuunteleman hänen vinkit arjessa jaksamiseen. Ilmoittautumiset 3.2. klo 15 mennessä. Tapahtuman 10€ omavastuu peritään jäsenyhdistykseltä. Tästä voit ladata tapahtuman kutsun ja täältä pääset ilmoittautumaan.

Puheenjohtajien ja sihteerien koulutus 6.-7.3.2020

Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueyhdistykset järjestävät yhteisen koulutuksen uusille paikallis- ja jäsenyhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille. Mikäli olet uusi jäsenyhdistyksen puheenjohtaja tai sihteeri, ja olet kiinnostunut osallistumaan koulutukseen, ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Seppo Kaunistoon sähköpostilla seppo.kaunisto@winnova.fi. Saat häneltä tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen tekemiseen.  Tapahtumassa on paikkoja rajoitetusti!

Työehtosopimukset päättyvät 31.3.2020

Nykyiset voimassa olevat työehtosopimukset päättyvät maaliskuun viimeinen päivä. Muista käydä päivittämässä jäsenrekisterin tietoihin itsellesi myös varasähköpostiosoite, mikäli työantaja estää mahdollisen lakon aikana WinNovan tietojärjestelmien käyttämisen. Jäsenrekisteerin pääset kirjautumaan https://lex.oaj.fi ja valitsemalla kohdan jäsentiedot. Kirjautuminen järjestelmään tapahtuu jäsennumerolla, jonka löydät omasta uudesta jäsenkortistasi.

Kategoria(t): Kirjoitukset Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa