Jäsenkirje 5 / 2022

OAJ infotilaisuus ke 7.9. klo 15.30 Porissa ja Raumalla

Onko sinulla työkaverina uusi opettaja tai joka ei ole liittynyt OAJ:n jäseneksi? Jos on, tuo hänet infotilaisuuteen. Tilaisuus on klo 15.30 – 17.00 välisenä aikana. Tilaisuus pidetään samanaikaisesti auditorioissa sekä Tiedepuistossa, Porissa että Suojantiellä, Raumalla. Teille molemmille on luvassa pieni yllätyslahja.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

”Mitä jokaisen opettajan tulisi tietää tekijänoikeuksista?” OAJ:n webinaari to 15.9.2022 klo 16.30 – 18.00

Opettaja voi käyttää opetuksessaan esimerkiksi kuvia, videoita, musiikkia ja muuta oppimateriaalia. Opettaja voi olla myös teoksen luoja tehdessään oppimateriaalia tai pitäessään oppitunnin, tällöin on hyvä olla tietoinen omista oikeuksistaan ja siitä, miten tekijänoikeuksista on hyvä sopia työantajan kanssa. Opettajalla on myös tärkeä tehtävä tekijänoikeuksien opettajana oppilaille ja opiskelijoille.

Webinaarin pitävät OAJ:n lakimiehet Ira Hietanen-Tanskanen ja Janne Hälinen sekä Kopioston lakiasiainjohtaja Kirsi Salmela.

Ilmoittaudu viimeistään 14.9.2022 mennessä.
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille webinaaripäivän aamuna.

Alueyhdistyksen 10-vuotisjuhla pe 4.11. Yyterissä

Tule mukaan Satakunnan alueyhdistyksen 10-vuotisjuhliin. Tilaisuuden sitovat ilmoittautumiset 28.9. mennessä, ilmoittatumisen jälkeen maksa 40 € omavastuumaksu WOPY:n tilille FI55 1269 3000 6541 50, kirjoita maksun viestikenttään omanimesi ja Yyteri. Täältä pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen.

Lataa tilaisuuden kutsu ja ohjelma itsellesi.

Samikset la 8.10. Nakkilassa

Samikset tulevat taas, päivän teemana edunvalvonta. Ohjelmassa on paljon ajankohtaista asiaa edunvalvonnasta, mukana tapahtumassa on ammatillisen koulutuksen erityisasiantuntija Eira Bani OAJ:stä sekä pääluottamusmies Jaana Antila.

Toki tarjolla on myös työhyvinvoinnin edistämistä, kuten porinakerhoa, liikuntaa ja kalastusta. Tarkempi ohjelma tulossa lähiaikoina. Tästä voit ladata tilaisuuden mainoksen.

Tapahtuma alkaa klo 11 yhteisellä brunssilla ja päättyy klo 18 mennessä yhteiseen ruokailuun. Sijaintipaikkana on Nakkilassa sijaitseva Kokous ja juhlatila Lohiranta.

Ennakkoilmoittautumiset täältä!

Kategoria(t): jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa