Jäsenkirje 6 / 2021

Maailman opettajien päivä (MOP) 5.10.2021

Maailman opettajien päivää juhlistetaan ti 5.10., yhdistys tarjoaa kaikille yhdistyksen jäsenille kahvit, kahvisuolaista tai -makeaa 10 eurolla. Voit ottaa haluamiasi kahvilatuotteita kyseisellä summalla alla mainituista kahviloista. Ota mukaasi OAJ:n jäsenkortti ja vilauta sitä kassalla sekä sano, että olet opettajana WinNovassa.

  • Pori: Café Steiner, kauppakeskus Puuvilla, avoinna klo 10-20
  • Rauma: Rauman Puistokahvila, Valtakatu 2B, klo 8-20
  • Laitila: Ahoska, Keskuskatu 24, avoinna 10-15.30
  • Kullaa: Cafe Unsca Kullaa, Harjulantie 6, avoinna klo 7-18

OAJ:n eläkeilta 6.10. klo 18 Teamsillä

Tänä vuonna eläkeilta järjestetään etäyhteyden avulla. Tilaisuus on suunnattu henkilöille, jotka ovat seuraavan parin vuoden aikana jäämässä tai harkitset jäämistä eläkkeelle tai vuorotteluvapaalle, sekä kaikille muille asiasta kiinnostuneille. Perinteiseen tapaa kouluttajana toimii OAJ:n lakimies Kai Kullaa. Linkki koulutukseen löytyy kutsusta tai voit liittyä tästä koulutukseen.

OAJ:n jäsenilta 21.10. klo 17 Huittisissa

OAJ:n hallituksen jäsenet Tuija Mäntsälä ammatillisista opettajista ja Tero Koskinen YSI-opettajista tulevat kertomaan meille ajankohtaisista asioista ja samalla kuulemaan meidän terveisemme OAJ:n hallitukselle. Tilaisuus pidetään Pellonpään koululla, Opintie 4. Tässä on jokaiselle OAJ:n jäsenelle mahdollisuus vaikuttaa OAJ:n toimintaan. Tilaisuus alkaa klo 17 ruokailutarjoilulla ja jäsenilta alkaa klo 18. Lataa kutsu itsellesi.

Ilmoittautumiset jäseniltaan viimeistään 7.10. oheisen lomakkeen kautta.

OAO-jaoksen ajankohtaisseminaari Tallinnassa 26.-28.11.2021

Lähde Satakunnan alueyhdistyksen ammatillisen jaoksen järjestämälle matkalle
jouluiseen Tallinnaan. Lähtö perjantai-iltana. Kaksi yötä ja ajankohtainen koulutus vasta uudistetussa Tallink City -hotellissa. Paluu sunnuntaina. Matkan omavastuu 120 euroa. Lataa itsellesi seminaarinkutsu ja ilmoittaudu mukaan (paikkoja rajoitetusti!).

Kulttuuribussi Helsinkiin 11.-12.12.

Vielä on ilmoittautumisaikaa jäljellä ja paikkojakin vielä vapaana.
https://www.oajsatakunta.fi/uutiset/kulttuuribussi-helsinkiin-11-12-12-2021/

Kategoria(t): jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa