Jäsenkirje 3 / 2023

Eduskuntavaalitilaisuus to 16.3. klo 17

OAJ Satakunta järjestää keskustelutilaisuuden eduskuntavaaliehdokkaille to 18.3. klo 17 alkaen Porin Yliopistokeskuksella, AUD125-salissa. Tule mukaan kuuntelemaan mitä mieltä ehdokkaat ovat kasvatus-, koulutus ja sivistysasioista. Tilaisuuteen mahtuu mukaan 100 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tästä pääset ilmoittautumaan.

Tilaisuus alkaa klo 17 ruokailulla Ravintola Sofiassa ja keskustelutilaisuus alkaa klo 18 auditoriossa AUD125. Ilmoittautumiset 6.3. mennessä.

WOPY:n kevätkokous 3.4. Raumalla klo 17 alkaen

WOPY:n kevätkokous pidetään 3.4. klo 17 alkaen Raumalla, Suojantie 2. Ravintola Kiikartorn.

Tilaisuuden aluksi esitellään WinNovan merikoulun uusia oppimisympäristöjä  ja pääset tutustumaan opetuksessa käytettäviin simulaattoreihin ja tiloihin. Tutustumiskierroksen jälkeen on ruokailu n. klo 18.00 ja sen jälkeen pidetään kevätkokous.

Tästä voit ladata itsellesi kokouskutsun ja kokouksen esityslistan. Täältä pääset ilmoittautumaan kokoukseen.  

OAO-jaoksen yhdistysaktiivien Samikset tilaisuus la 1.4.

OAJ Satakunnan alueyhdistyksen OAO-jaos (OAJ:n ammatilliset opettajat) järjestää Porissa 1.4. edunvalvontakoulutuksen yhdistysaktiiveille. Tilaisuus pidetään saunatila Jacuzzissa. Tilaisuus alkaa klo 12.30 ja koulutuksellinen osuus päättyy n. klo 17. Tilat ovat käytössä klo 23 asti, joten illalla mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen.

Koulutuspäivän teemoja ovat opettajan äänenhuolto ja ajankohtaiset koulutuspolitiikan asiat. Varmista paikkasi tilaisuusdesssa ja lähetä ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla kimmo.liljeroos@winnova.fi. Virallinen ilmoittautuminen avautuu ensi viikolla.

Kategoria(t): Kirjoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa