Jäsenkirje 4 / 2020

Jäsenkirje 4 / 2020

Uusi lukuvuosi pärähti tänään käyntiin WinNovassa. Toivottavasti moni opettaja sai ladattua kesällä akkuhin työenergiaa. Covid19 teki monen opettajan työhön isoja uudistuksia ja sai myös monen yhdistyksen toiminnan lähes pysähtymään.

Meille wopyläisille opettajayhdistyksen jäsenille on tulossa aktiivinen syksy, kun keväältä siirtynyt yhdistyksen kevätkokous on jo tulossa ensi viikolla. Vielä ehdit ilmoittautua kokoukseen tai mielenkiintoiseen Samikset-tapahtumaan.

Jäsenkirje 4 / 2020 aiheita ovat:

 • Yhdistyksen kevätkokous ke 12.8. klo 18 alkaen Ravintola Savila, Rauma
  Voit ladata tästä itsellesi kokouskutsun, esityslistan ja toimintakertomuksen. Käy Ilmoittautumassa tapahtumaan oheisesta linkistä.

 • Samikset-tapahtuma la 12.9. Porissa klo 9.30 alkaen Tiedepuiston kampuksella.
  Päivän aiheita ovat mm. netin piemeällä puolella, edunvalvonnallinen ajankohtaiskatsaus, työpajoja: disinformaation tunnistaminen, uudet somevälineet, diginurkka ja luontopolku sekä rentouttavaa iltaohjelmaa Saunatila Chilldayssä ruokaillen ja saunoen. Lataa tästä itsellesi koulutuspäivän tarkempi ohjelma.
  Käy ilmoittautumassa tapahtumaan Facebook-tapahtumasivun kautta.

 • Ammatillisten opettajien TES-ilta ke 9.9. klo 17.30 alkaen Sataedu Ulvilassa
  Opettajien uudet työehtosopimukset astuivat voimaan 1.4. alkaen. Tule kuuntelemaan mitä työehtosopimuskauden muutoksista alueyhdistyksen järjestämään edunvalvonnalliseen ajankohtaisiltaan. Lataa tästä itsellesi tapahtuman kutsu.
  Täältä pääset ilmoittautumaan mukaan.

Kategoria(t): Kirjoitukset Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa