Jäsenkirje 3 / 2019

Hyvää syyslukukauden alkua wopyläinen OAJ:n jäsen!

Wopyn jäsenkirje tehdään vastaisuudessa näin nettisivumuotoon ja julkaistaan wopy:n Internet-sivuilla, sähköpostiin toimitetaan vain tärkeimmät uutisotsikot.

Uusi luottamusmieskausi starttasi 1.8.

WinNovassa uudet luottamusmiehet aloittivat työnsä 1.8. ja heidän yhteystiedot ja vastuualueet löydät täältä.

Vuosityöaikaan siirtyminen

WinNovassa siirryttiin vuosityöaikaan 1.8.2019 alkaen. WinNovan vuosityöajanohjausryhmä kokontuu kuukausittain ja ohjausryhmä pyytää palautetta vuosityöaikaan siirtymisestä. Voit lähettää palautetta sähköpostilla luottamusmiehille tai Wintran vuosityöaikasivustolta löytyvällä lomakkeella. Palaute on meille tärkeää, jotta paikallista soveltamisohjetta voidaan korjata ja muuttaa tarpeita vastaavaksi.

WOPY:n hallituksen ja johtoryhmän tapaaminen 25.9.

WOPY:n hallitus tapaa WinNovan johtoryhmän to 25.9., Tiedepuistossa. Keskustelun aiheina ovat mm. vuosityöaika, toimipaikkojen tasa-arvoinen kohtelu ja OAJ:n työhyvinvointihaaste.

Kulttuuribussi Helsinkiin 28. – 29.9.

Tuttuun tapaan OAJ Satakunnan alueyhdistyksen kulttuuribussi lähtee taas kohti Helsinkiä. Paikkoja on viime vuotiseen tapaan 100, jotta vähän useampi mukaan mahtuisi. Bussi kulkee Satakunnassa kolmea kutsussa esiteltyä reittiä. Bussimatkalla ajankohtaisia ay-asioita. Kulttuuriohjelmansa perillä Helsingissä jokainen osallistuja järjestää haluamallaan tavalla itse.

Yhdistyksen omavastuu on 60 € /osallistuja sisältäen bussimatkan ja majoituksen kahden hengen huoneessa. Ilmoittautuminen aukeaa su 18.8. kello 16.00, lisätietoja löydät OAJ Satakunnan internet-sivuilta, osoitteesta: https://www.oajsatakunta.fi/kalenteri.html?date=2019-09-28&showmonth=true&eventId=97724#cal_event977242019-09-28

Ilmoittatumiseen pääset tästä linkistä: https://www.oajsatakunta.fi/lomake.html?id=37582

Alueyhdistyksen syyskokous ja MOP 11.10. Nakkilan Villilässä

Tästä enemmän seuraavassa jäsentiedotteessa, mutta merkitsethän tämän jo kalenteriin.

WOPY:n syyskokous 30.10. Laitilassa

Tästäkin kokouksesta tarkempaa tietoa seuraavassa jäsentiedotteessa syyskuussa, mutta merkitsethän päivän jo kalenteriin.

Alueyhdistyksen ammatillinen seminaari 9.11. Palmgren opistolla

Tästä enemmän seuraavassa jäsentiedotteessa, mutta merkitsettehän tämän jo kalenteriinne.

Kategoria(t): Kirjoitukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa