Jäsenkirje 1 / 2022

Uusi vuosi käynnistyi koronanvarjossa. kun monet tapahtumat jouduttiin peruuttamaan. Yhdistysten toiminta on nyt uudelleen starttaamassa ja täyteen vauhtiin päästäneen hiihtolomien jälkeen ainakin OAJ:n valtuustovaalien merkeissä.

Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous 18.1.2022

Yhdistyksen järjestäytymiskokouksessa valittiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Anu Sköld-Nurmi ja yhdistyksen sihteeriksi Kimmo Liljeroos sekä järjestövalmiusvastaavaksi Marita Kärki. Yhdistyksen syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Kari Murro.

Yhdistyksen yhteystiedot löydät Wopyn nettisivuilta.

Yhdistys nimesi laajennettuun johtoryhmään opettajien edustajaksi yhdistyksen puheenjohtajan Kari Murro ja hänen varahenkilöksi Konsta Ojanen.

Yhdistys nimesi kurinpitotoimikuntaan opettajien edustajaksi Jari Myntti ja hänen varahenkilöksi Marita Kärki.

OAJ:n valtuustovaalit

WOPY:n jäsenistä OAJ:n valtuustovaaleissa ovat ehdolla: Jaana Antila, Kimmo Liljeroos ja Konsta Ojanen. Ehdokkaat ovat OAJ:n Ammatillisten Opettajien piiristä (OAO:sta). Winnovalainen OAJ:n kuuluva opettaja voi äänestää ketä tahansa OAO:n vaalipiiriin kuuluvaa ehdokasta.

Yhdistyksen vaalipaneeli pidetään ke 2.3. klo 15-16 Teamsissä ja Tiedepuistossa, tila ilmoitetaan myöhemmin. Tästä voit liittyä Teams-kokoukseen.

Tule kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä järjestötoiminnasta. Tästä pääset liittymään mukaan. Voit lähettää ennakolta kysymykseksi yhdistyksen puheenjohtajalle Kari Murrolle, kari.murro@winnova.fi. Tilaisuuden juontajana toimii Kari Murro.

Tilaisuuden jälkeen on tarjolla on kahvia ja pullaa sekä mahdollisuus äänestyksen suorittamiseen. Ota mukaan pankkitunnukset, jos haluat tilaisuudessa suorittaa äänestyksen.

Valtuuston ennakkoäänestys 28.2. -14.3.2022 ja varsinaisena vaalipäivinä 4.-5.4.

On tärkeätä, että äänestät wopyläistä opettajaa, jotta saisimme mahdollisimman monta edustajaa OAJ:n valtuustoon ajamaan kaikkien wopyläisten asioita.

Täältä voit lukea lisää mikä on OAJ:n valtuusto.

Työsuojeluvaltuutetut

Uudet työsuojeluvaltuutetut aloittivat tehtävissään 1.1.2022.

Työsuojeluvaltuutettu Jari Myntti hoitaa Porin ja Ulvilan yksiköissä työsuojeluasioita. Jarin yhteystiedot ovat: jari.myntti@winnova.fi ja puhelin 044 455 7879.

Työsuojeluvaltuutettu Juha Alho hoitaa Rauman, Laitilan ja Uudenkaupungin yksiköissä työsuojeluasioita. Juhan yhteystiedot ovat: juha.alho@winnova.fi ja puhelin 044 455 8344.

Työehtosopimusneuvottelut

OAJ:n on irtisanonut voimassa olevan Avaintan työehtosopimuksen ja se päättyy 28.2.2022. Sopimusneuvottelut ovat parhaillaan käynnissä. Sopimusneuvotteluiden tilannetta voit seurata OAJ:n sivustolla: https://www.oaj.fi/jasenyys/oaj-neuvottelee/

Yhdistys tiedottaa asiasta mikäli on tulossa järjestövalmiustoimia maaliskuussa.

Yhdistyksen kevätkokous pe 25.3. klo 18 alkaen Luvialla

Merkitse kalenteriin yhdistyksen kevätkokous pidetään pe 25.3. klo 18 alkaen. Kokouskutsu tulossa maaliskuun alkupäivinä.

Luottamusmiesten työpaikkakierrokset tulossa maalis-huhtikuussa

Luottamusmiehet tulevat tapaamaan opettajia heidän työpisteisiin maalis-huhtikuussa. Tarkempi aikataulu julkaistaan maaliskuun alussa.

Kategoria(t): jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa