Jäsenkirje 2 / 2022

OAJ:n valtuustovaalit, ennakkoäänestys vielä käynnissä

OAJ:n valtuustovaalien ennakkoäänestys on käynnissä 14.3. asti. Wopystä on kolme ehdokasta, Jaana Antila, Kimmo Liljeroos ja Konsta Ojanen, joten anna äänesi paikalliselle ehdokkaalle. Täten saamme varmistettua omat parhaat voimat valtuustoon.

Vaalipaneeli Raumalla to 31.3. klo 15.30

WOPY järjestää vaalipaneelin to 31.3. klo 15.30 Satamakatu 19 ja Teams. Tule mukaan kuuntelemaan, osallistumaan ja äänestämään. Tarjolla on pullakahvit livetapahtuman osallistujille.

Äänestämään pääset OAJ:n omat tiedot -sivustolta https://omattiedot.oaj.fi, tarvitset vain omat henkilökohtaiset pankkitunnukset. Ohjeet äänestykseen löydät OAJ:n omalta vaalisivustolta: www.oaj.fi/valtuustovaalit

Muista äänestää!

Yhdistyksen kevätkokous pe 25.3. klo 18.00 alkaen Luvialla

Yhdistyksen kevätkokous pidetään pe 25.3. klo 18 alkaen Luvialla Bar Purjeen tiloissa. Kokouspaikan osoite Bar Purje, Laitakarintie 322, Eurajoki. Lataa itsellesi kokouskutsu, esityslista ja toimintakertomus. Yhdistyksen tilinpäätöstiedot toimitetaan kokoukseen osallistujille, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Jäsenyhdistyksen puheenjohtaja toimittaa kokouksen virallisista kokousedustajista valtakirjan kokoukseen tai toimittaa sen sihteerille osoitteeseen kimmo.liljeroos@winnova.fi.

Täältä voit ilmoittautua kevätkokoukseen. Ilmoittautuminen päättyy su 20.3. Muista ilmoittaa myös erityisruokavaliosi.

Kokouksen ohjelma:

  • klo 18.00 Edunvalvonnan ajankohtaiskatsaus Virpi Ojala, alueasiantuntija, OAJ Satakunta ja Mea Nordberg, puheenjohtaja, OAJ Satakunta.
  • klo 18.30 Kevätkokous
  • klo 19.00 Ruokailu

Kokouksen menu

  • Juuressosekeittoa savupeurasmetanaa ja juureen leivottua leipää
  • Sienirisottoa ja Lohta Purjeen tapaan
  • ”Caputsino” brylee
Kategoria(t): jäsenkirje Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa