Jäsenkirje 3 / 2020

Etä- ja verkko-opetuksen kyselyn yhteenveto

Luottamusmiehet tekivät huhtikuussa kyselyn opettajille etäopetukseen siirtymisen fiiliksistä. Kyselyyn vastasi määräaikaan mennessä 183 opettajaa. Sadoista vastauksista nousee esiin monia hyviä huomioita ja opettajien kokemuksia.   Yhteenvetona kyselyn tulos voidaan tiivistää ”Hikeä, tuskaa, mutta myös iloa”. Lisääntyneestä työmäärästä huolimatta, myös omien rajojen kokeileminen, työn muutos ja uuden oppiminen on koettu myös myönteisenä asiana.

Käy lukemassa koko uutinen Wintrasta:
https://winnova.sharepoint.com/uutiset-sivusto/Lists/Viestit/post.aspx?ID=767

Kevätkokous 12.8.2020 klo 18.00, Raumalla

OAJ:n Länsirannikon Koulutus Oy:n opettajien paikallisyhdistyksen (WOPY:n) kevätkokous jäi pitämättä keväällä poikkeusolojen (covid-19 epidemian) johdosta. Yhdistyksemme kevätkokous pidetään ke 12.8. kello 18.00 alkaen Raumalla, ravintola Savilassa (Savilanpuisto 1). Voit käydä jo ilmoittautumassa kokoukseen, jotta saat varmistettua eturivin paikkasi. Kokouksen lomassa nautimme maukasta päivällistä, ravintolan menuta voit käydä tsekkaamassa nettiosoitteesta:  https://www.tallbo-ravintolat.com/waha-tallbo. Kokoukseen tuo OAJ:n ajankohtaiskatsauksen OAJ:n hallituksen jäsen ja alueyhdistyksen uusi puheenjohtaja Mea Nordberg.

Käy Ilmoittautumassa kokoukseen ja ruokailuun: https://forms.gle/AmFZhEQvfygVeGnv6 
Tervetuloa kokoustamaan!

Lataa kokousaineisto täältä: kokouskutsu, kokouksen esityslista, toimintakertomus 2019, valtakirja

SAMIKSET 12.9.2020 klo 9.30, Porissa

Yhdistyksen syksyn toiminta jatkuu aktiivisena Samikset-tapahtuman merkeissä. Samikset-tapahtuma on tarkoitettu kaikille satakuntalaisille ammatillisille opettajille, Tapahtuma jouduttiin poikkeusolojen johdosta  siirtämään syksyyn. Ohjelmarunko on pitkälti samankaltainen kuin kevääksikin oli suunniteltuna, tarkoituksena on syventää ammatillisten opettajien digiosaamista. Aiheina ovat mm. tietoturvallisuus, pimeän verkon uhat, verkkorikollisuus, fake news ja vihapuhe verkossa.   
Merkitse päivä jo kalenteriisi, kutsun tapahtumaan saat elokuussa! 

Käy tykkäämäässä Samikset sivustosta Facebookissa: https://www.facebook.com/samikset2020/

Käy tykkäämässä myös yhdistyksen Facebook-sivusta: https://www.facebook.com/oajwopy/

Kategoria(t): Kirjoitukset Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa